lördag, november 17, 2018

Förbannade ungjävel.

Ännu en gång har jag fått vatten på min kvarn. Alla barn ska inte gå i en vanlig skola.

Barnbarnet fick hämtas i skolan efter att en elev försökt krama
ihjäl honom. (låter drastiskt, jag vet men så var det)

Efter utelek där det tävlats i något som heter King, skulle alla barn in för att äta lunch. Barnbarn nr 4 stod i kön när en förlorare i King kom in och trängde sig före.
Barnbarn nr 4 sa till den två år äldre grabben att ställa sig i kön, då blev denne som tokig. Tog ett grabbatag om halsen på barnbarnet och kramade så hårt att det knakade.

Föräldrarna ringdes in varpå mamman tog sig från jobbet för att ta hand om sin telning, det blev ilfärd till sjukstugan där han röntgades och fick en rejäl undersökning.

Inget var skadat men läkaren tyckte att det kramande barnet skulle anmälas.  (så där ja). Skolan skulle göra en tillbudsanmälan.

Nu får vi se vad som händer. När det gäller de här barnen (en arab) så brukar lärarna se på offrets föräldrar och säga: så ledsamt, men han vet ju inte bättre han har ju varit med om så mycket, vi får se till att han inte gör så någon mer gång.


1 kommentar:

Polär Marielle sa...

Tragiskt att läraren gör annorlunda för att barnet inte har svensk heriditet. Men sen tänker ju jag att det hade mycket väl kunnat vara ett "svenskt" barn som gjorde så där också.